Välkommen till vår nya hemsida

Ibland behöver man av olika anledningar uppdatera sig lite. För oss innebar det just nu att vi behövde uppdatera vår hemsida.

Webhotellet vi har funnits på tidigare, finns inte längre och därför går den gamla hemsidan inte längre att uppdatera varpå vi fick göra en helt ny! Vi önskar att den nya sidan vore 100% färdig men tiden blev lite knappt när vi väl hade fått rätt på allt så att vi kunde börja lära oss hur man gör.

Därför är det en del sidor som det ännu inte är något på och en del som ännu inte är kompletta. Ett exempel är våra dammar. I dagsläget finns det endast bilder och namn på dammarna, samt att de som vi inte hade något foto på, saknas helt. I januari kommer varje damm att få sin egen sida med information och alla dammar ska få foton. Precis som det var förr.

På sidan för vattenklubben så kommer det att komma filmklipp där vi berättar om olika problem och lösningar med vattenvård, riktat till den yngre publiken. Även detta kommer i början på nästa år.

På en del sidor verkar kanske inte fotona helt logiska men det är för att vi saknade foton som var logiska och det såg trevligare ut med en bild, trots allt. Dessa ska såklart bytas ut.

Vi vill att vår nya hemsida blir en plats som är levande. Det ska komma ny information där ofta och den ska samtidigt vara både informativ och full av fina bilder som visar upp den vackra naturen som vi jobbar så hårt för att bevara och främja. Detta du läser just nu, är vårt allra första blogginlägg. Avsikten är att vi hädanefter kommer att göra många blogginlägg när vi vill berätta något. Så fort vi listat ut hur man gör så kommer information om hur du gör för att få en notis varje gång det kommer ett nytt inlägg. Tills dess får du titta in på sidan då och då. Det senaste inlägget kommer alltid att ligga först på startsidan.

Därmed vill vi önska alla varmt välkomna till vår nya hemsida, och tipsa om att gå in under genomförda projekt – rekreation och läsa lite om vårt absolut senaste projekt. En utkiksplattform i Svenstorp som blev färdig strax innan jul. Om du har barn som behöver aktiveras så vill jag även tipsa om ”information”- ”för skolor” – ”experiment”. Där finns 8 korta klipp med roliga experiment man kan göra med saker de flesta vanligtvis har hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *