Håvning i Burlöv 10 Augusti

Undersök vattnet med hjälp av håvar, vattenkikare och vadarbyxor.

Vi har ett antal vadarbyxor där de minsta är storlek 28 och de största är storlek 42. Vi har också tre vattenkikare och ett 20-tal håvar.

Dessutom har vi förstoringsglas, vattenkar att lägga fynden i, artbestämningskartor för att ta reda på vad man hittat och informationsbroschyrer om man vill veta mer.

Allting är helt gratis men då materialet är begränsat så är även antalet platser det. Det kan även hända att man får turas om med vadarbyxorna ifall det kommer flera vid samma tillfälle, som har samma storlek. Det går dock utmärkt att håva från kanten, med gummistövlar också.

Vid bokning behöver ni boka varje person seperat i familjen. Om ni loggar in (med bankID) så är där vissa födelar, vilka ni får mer information om på bokningssidan men det går bra att boka även utan att logga in.

Dagen är uppdelad i tre tillfälle med 45minuter/grupp och en kvart mellan varje grupp då jag behöver kontrollera materialet inför nästa grupp och se till så att exempelvis vadarbyxor inte blivit blöta på insidan.

Tiderna är 15.00-15.45, 16.00-16.45 och 17.00-17.45. Klicka HÄR för att boka.

Platsen är dammarna vid Gränsvägen i Åkarp, nära Östragårds förskola.

I rutan övrigt är det bra om ni skriver skostorlek för att vi ska förbereda rätt vadarbyxor.

Vid frågor: Kontakta Jessika Cansund på jessika.cansund@svedala.se